Четвер, 16.05.2024, 13:55
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

100 and 1 stuff for my kids!

Меню сайту

Блог

Головна » 2017 » Грудень » 12 » Ділились досвідом
23:16
Ділились досвідом

Вчителі Вельбівненської ЗОШ Світлана Валеріївна Бондарчук та Марія Сергіївна Левчук підготували матеріали до семінару практикуму іноземної мови на тему " Підготовка вчителів іноземної мови початкової школи до використання навчально-методичного забезпечення в умовах реалізації нової української школи".

На базі районного будинку школяра 11 грудня 2017 року вчителі іноземної мови Острозького району обговорили питання покращення уроку англійської мови в початковій школі, про використання комп'ютерних програм та додатків, про підручники на комунікативно-діяльнісній основі. Світлана Валеріївна ознайомила присутніх вчитeлів із відео-уроком у 4 класі Вельбівненської ЗОШ за підручником ZoomIn4 (видавництво MM Publication).Марія Сергіївна Левчук - один із першопрохідців-учителів, що почали користуватись підручниками британських видавництв, тому вона поділилась досвідом роботи із такими підручниками.

Також керівник методичного об'єднання Світлана Феофанівна Ліщук ознайомила із стратегією нової української школи. Продемонструвала фрагменти відео-уроків пілотного 1 класу Дубенської ЗОШ №1 (вчитель Рабченюк Ірина). Методист відділу освіти Обуховська Олена Володимирівна підвела підсумки семінару, відзначивши , що рівень підготовки вчителів до таких заходів стає все вищим і вищим, а це свідчить про високий рівень власне методичної підготовки вчителів та зацікавленість у підвищенні власного досвіду. 

 

 

Переглядів: 403 | Додав: horej | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar